DINESEN GULVE

Maretti Trægulve er én af de ca. 20 certificerede Dinesen montører i Danmark. Det betyder vores gulvlæggere har gennemgået og bestået et kursusforløb hos Dinesen Academy der bl.a. er med til at sikre, at vi har den rette viden og de rette kompetencer til at kunne montere og behandle dit Dinesen gulv korrekt.
 
Dinesen er kendt for deres kompromisløse kvalitet og ekstraordinære flotte gulve. Det er nu fjerde generation der driver familievirksomheden, men det er stadig de samme værdier der gør sig gældende – nemlig passionen for træ og respekt for naturen.
 
Herunder kan du se et udpluk af deres sortiment som dækker både massive plankegulve, lamelopbyggede plankegulve og mønstergulve.
 
Overvejer du også et Dinesen gulv til din bolig, kontakt os endelig på tlf. 31182888 og hør om de mange muligheder og få et komplet tilbud på gulv, levering og montering – vi dækker hele Danmark. 

                                         Dinesen

MASSIVE PLANKEGULVE

Et Dinesen plankegulv, med massive planker, er en tidsløs løsning og en god investering, der skaber et flot og enkelt udtryk i dit hjem.

Dinesen producerer massive planker i Douglas, Eg, HeartOak, Fyr og Ask.

Læs mere og få inspiration her >>

LAMELOPBYGGEDE PLANKEGULVE

Et lamelopbygget gulv fra Dinesen kaldes Layers og fås i eg. Her får du alle de naturlige egenskaber fra et trægulv, blot i en lamelopbygget løsning.

Dinesen Layers adskiller sig fra andre lamelopbyggede gulve, da alle 3 lag består af eg.

Læs mere og få inspiration her >>

MØNSTERGULVE

Ønsker du en elegant, tidsløs og historisk løsning, kan Dinesen mønstergulve være en mulighed. Sortimentet indeholder bl.a. mosaic, chevron, bond squares og sildebensmønster.

Læs mere og få inspiration her >>