INSPIRATION TIL DIT NYE TRÆGULV

Går du med overvejelser om nyt gulv til dit hus, lejlighed eller sommerhus kan du her hos Maretti Trægulve finde inspiration og et stort udvalg af flotte kvalitetsgulve i mange forskellige træsorter, farver og mønstrer. 

Vi har gulve til alle husets rum. Om det er nyt sildebensgulv til stuen, værelset eller gangen eller om du er på udkig efter et flot plankegulv med XL planker til din hall eller jeres nye samtalekøkken – vi kan hjælpe med det hele!

Det store spørgsmål er kun “Hvilket trægulv skal jeg vælge?” og selvom det visuelle udtryk er vigtig, er det mindst lige så vigtigt at tage højde for kvalitet, korrekt underlag og montering samt fremtidig pleje og vedligehold af dit nye gulv. Men første step er at finde ét eller flere gulve der vil passe til dit rum og for at hjælpe dig på vej, har vi samlet lidt forskellige inspirationsfotos af PlankegulvePlankegulve XLSildebensgulveMønstergulv samt Stavparket.

INSPIRATION TRÆGULVE

PLANKEGULV

Plankegulve er fantastisk flotte og kan fås i mange forskellige nuancer og længder. Planken giver et klassisk og roligt udtryk og kan bruges i mange af husets rum.

Se vores udvalg af plankegulve >>

PLANKEGULV XL

Har du rummet? Så har vi plankerne i Xl størrelse… 
Er du betaget af de lange flotte planker der pryder ethvert rum i boligen, kunne du måske også finde plankerne i XL størrelse interessante. De findes i forskellige nuancer og størrelser.

Se vores udvalg af plankegulve XL >>

SILDEBENSGULV

Sildebensgulve har fået en renæssance og monteres igen i stor stil i både nye og gamle huse og lejligheder. Et flot og klassisk gulv der giver mulighed for at lege med størrelser og farver.

Se vores udvalg af sildebensgulve >>

MØNSTERGULV

Ved et mønstergulv er det kun fantasien der sætter grænser. Staven kan udforme et hav af forskellige mønstrer i et utal af nuancer. Se nogle af de forskellige lægningsmønstrer, måske bliver du inspireret af de mange muligheder.

Se vores udvalg af mønstergulve >>

STAVPARKET

En klassisk stavparket går aldrig af mode og passer fint til både nybyg og renovering af ældre huse og lejligheder. Stavene kan fås i forskellige størrelser, træsorter og nuancer og giver deraf rigtig mange muligheder.

Se vores udvalg af stavparket >>

STADIG I TVIVL OM HVILKET GULV DU SKAL VÆLGE?

Er du i tvivl om hvilket gulv der vil passe til netop dit rum, er du meget velkommen til at sende et foto af rummet samt en kort beskrivelse af dine ønsker til kvalitet og nuancer. Så vil vi efterfølgende sende 3-4 forslag retur til dig inkl. fotos, hvor du kan se de flotte gulve monteret i DIT rum. 

Når du modtager vores forslag på mail, kan du visuelt se hvordan stil og farve passer til netop dit rum og det giver et langt bedre beslutningsgrundlag.

Eksempel: Nyt gulv til stue

Ovenstående billeder er fra samme stue men vist med forskellige trægulve og i forskellige nuancer. 

Det har stor betydning for rummet om du vælger lyst eller mørkt gulv og det kan være svært at forestille sig hvor stor forskellen vil være på de enkelte nuancer. 

Gør det nemt! Lad os hjælpe dig med at finde DET HELT RIGTIGE gulv!