SÅDAN HANDLER DU

Når du køber gulv hos Maretti Trægulve er prisen INKLUSIV materialer og montering!

Det betyder helt præcist, at du kun skal sørge for at bestille det gulv du ønsker – så klarer vi resten!
Gulv og underlag sendes til dig med fragtmand og efterfølgende kommer vores erfarne gulvlægger ud til dig og monterer gulvet, han har resten af materialerne med og alt det værktøj der skal bruges for at kunne montere gulvet. Har du brug for tilbud på klargøring af undergulv, skal du blot bestille det sammen med gulvet.

NEMMERE BLIVER DET IKKE!

Sådan bestiller du gulv på www.MarettiTrægulve.dk

A:
Se vores store udvalg og find inspiration til dit nye gulv. Brug menuen “
Sortiment” eller søgefunktionen i toppen hvor du kan søge på f.eks. træsort, brand, serie eller gulvtype (plank, sildeben m.fl.).

B:
På alle varekort kan du læse mere om den specifikke vare, så du nemt kan finde frem til det gulv der passer bedst til dit behov. På varekortet finder du bl.a. informationer om pris, producent, kvalitet, nuancer og vedligeholdelse.

C:
Når du har fundet frem til det gulv du ønsker at bestille, skal du fortælle os om undergulvet er klar til montering eller om du ønsker tilbud på klargøring.
Før du kan fortsætte din bestilling, skal du vælge mellem disse to felter:

            

Hvis du selv gør undergulvet klar til montering, skal du klikke i den øverste. Se vores KRAV TIL UNDERGULV.
Ønsker du derimod besøg af vores montør med henblik på at modtage et tilbud på klargøring af undergulv, skal du klikke i den nederste. Ved køb af gulv er besøget gratis ellers opkræves kr. 1000,-

Herefter skal du taste det antal  du ønsker at bestille i bestillingsfeltet. HUSK at tillægge 5% ekstra gulv til spild

Der kan være en minimumsmængde på gulvet. Hvis den f.eks. hedder 10 betyder det, at der minimum skal bestilles 10  af varen. En evt. minimumsmængden er automatisk noteret i bestillingsfeltet.

Herefter klikker du på “Tilføj til kurv“.

D:
Varen er nu tilføjet kurven. Ønsker du at shoppe videre, klikker du blot videre til næste produkt. Ønsker du derimod at afslutte købet, kan du klikke på “Se kurv” eller på indkøbsvognen i øverste højre hjørne og derefter “Se kurv“.

E:
I indkøbskurven skal du tjekke at produkter og mængder stemmer overens med det du ønsker at bestille.
Ønsker du at ændre i bestillingen kan du fjerne en vare ved at klikke på det røde kryds foran varelinjen, ønsker du at tilrette mængden gøres det i feltet “Antal” og ønsker du at tilføje flere varer, skal du søge varen frem via søgefeltet i toppen og lægge den i kurven.

Ved køb af gulv hos Maretti Trægulve er 1. levering af materialer gratis.

Herefter klikker du på “Gå til kassen”.

F:
I kassen skal du som minimum udfylde alle felter mærket med rød stjerne, de øvrige felter er valgfrie.
I bemærkningsfeltet har du mulighed for at notere en bemærkning til din ordre – det kan f.eks. være hvilken uge du forventer at gulvet skal monteres og lign. informationer.

Nederst på siden vælger du betalingsmetode – du kan vælge mellem betaling med kort eller bankoverførsel. Vælger du bankoverførsel, skal hele beløbet være betalt før levering og montering påbegyndes.

Afslut med at klikke på “Godkend ordre”.

G:
Har du valgt betaling med kort, stilles du videre til en sikker forbindelse der kan tage imod dine kortoplysninger. Har du valgt betaling med bankoverførsel, er din ordre færdig og du skal blot overføre beløbet til vores konto.

H:
Din bestilling er nu gennemført og du vil indenfor kort tid modtage en bekræftelsesmail på dit køb.

Herefter kontakter vi dig telefonisk med henblik på gennemgang af din bestilling samt planlægning af opgaven.

Vi glæder os til at høre fra dig og skulle du have spørgsmål undervejs i din bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os på enten tlf.: 6178 3006 eller mail: info@marettitraegulve.dk

GOD FORNØJELSE
                – vi glæder os til at vise dig dit nye gulv